Nu starten in de brugklas

Direct aan de slag met het Q-startpakket

Meer maatwerk in het voortgezet onderwijs vergroot de motivatie en betrokkenheid van leerlingen. Ervaar de voordelen zelf en werk vanaf augustus 2016 een jaar lang met Q. Bestel vandaag nog een Q-startpakket voor Engels, Biologie of Aardrijkskunde.

 

Met een Q-startpakket beschikt u over een digitale en adaptieve Q-methode. Met alles erop en eraan. De methode is gekoppeld aan de formele leerdoelen en dus veilig en meteen inzetbaar. Hiermee heeft u een alternatief voor uw bestaande methode in huis en kunt u vrij experimenteren.

Het Q-startpakket bestaat uit een jaarlicentie voor zestig leerlingen, voor de vakken Engels, Biologie of Aardrijkskunde. Uiteraard hebben alle leden van de betreffende vakgroep ook toegang tot de methode. De vakgroep heeft tevens een lidmaatschap voor het Q-forum, waar leraren coaching krijgen van het Q-team en samenwerken met collega’s van andere Q-scholen.

 

Uw school heeft al een Q-startpakket voor € 1795,- per vak. Dat is ruim 30 procent lager dan de prijs voor reguliere leermethoden.

Dit team lukt het om leerlingen wél op maat te bedienen. Ze werken met verschillende ‘playlists’.

Coördinator onderbouw
close